Toolbox Emmen. Een maakplek voor iedereen.

Toolbox Emmen. Een nieuwe samenwerking in het mensenpark in Emmen.

 
Toolbox Emmen is een nieuwe maakplek in het centrum van Emmen. Bedrijven en deelnemers combineren hier hun mogelijkheden door het delen van kennis en apparatuur. Onder het motto ‘Samen kunnen we meer’ wordt er in de maakplek in het voormalige dierenpark hard gewerkt. Hard gewerkt aan een duurzame toekomst. Een duurzame toekomst door duurzaam produceren en duurzaam ondernemen.

Toolbox Emmen is een uniek initiatief in Drenthe. Deelnemers en bedrijven stellen hun machines en apparatuur ter beschikking zodat iedereen daar gebruik van kan maken. Houtbewerking, metaalbewerking, elektronica, er is zelfs een compleet techlab. Van eenvoudige producten tot hoogwaardige technologie. Voor al deze zaken kun je terecht bij Toolbox.

Het plan om techniek en de toepassing van techniek een verse impuls te geven is ontstaan in Growing Workplace. Drie ondernemers hebben hun ideeën gebundeld. De handen in elkaar geslagen. Met als resultaat het zelfstandige Toolbox Emmen.

Voor wie is Toolbox Emmen bedoeld? Voor iedereen die meer wil weten over techniek en de toepassing daarvan. Toolbox Emmen biedt een maakplek aan bedrijven en deelnemers. De toepassing van techniek bereikbaar maken voor iedereen. Dat is de bedoeling. Voor vaklui en beginners, mannen en vrouwen, ouderen en jongeren. Zo zijn er ook plannen om binnen Toolbox een speelplek in te richten met technisch Lego. Een ideale omgeving voor kids om kennis te maken met techniek. En een prima gelegenheid om hun eigen mogelijkheden op dit gebied te ontwikkelen.

Het oude dierenpark in Emmen is een prima locatie voor deze nieuwe onderneming. Dit nieuwe mensenpark trekt steeds meer ondernemers. Een bruisend centrum van activiteit recht in het hart van onze stad.

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden die Toolbox Emmen jou kan bieden? Neem dan gerust contact op of kom een keer bij ons langs in het mensenpark in het centrum van Emmen.