Henk Tukkers – Tekstschrijver & Copywriter. Uw professionele tekstschrijver in Emmen.

Uw professionele tekstschrijver in Emmen. Wervende en pakkende tekst voor uw bedrijf, voor uw producten.

 
Uw bedrijf in de spotlights. Uw diensten en producten onder de aandacht van uw klanten. Het schrijven van een sterke en pakkende tekst om klanten te werven voor uw product of dienst is een vak apart. Als u een professionele tekstschrijver in Emmen zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres.

tekstschrijver in Emmen

Ik heb ruime ervaring in het schrijven van teksten voor ondernemers en bedrijven. Teksten voor uw online presentatie, voor uw website of weblog en voor social media. En teksten die geschikt zijn om te printen als folder of brochure. Uitgangspunt daarbij is altijd wat u zelf wilt. Uw persoonlijke stijl, licht en luchtig of toch liever een ietsje formeler. Uw persoonlijke presentatie en bedrijfsstrategie, gericht op uw huidige en toekomstige klanten. Het is uw bedrijf, uw product, uw verhaal dat ik voor u aanscherp en in tekst verwoord.

De artikelen en bedrijfspresentaties die u hier op het weblog van Zakelijk Emmen kunt lezen, zijn ook van mijn hand. In een prettige samenwerking met CowXL Webdesign en Vormgeving uit Klazienaveen bieden wij u als ondernemer de mogelijkheid om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten en uw bedrijf en producten hoger te laten scoren bij online zoekopdrachten. Zoekopdrachten in onder andere Google en Bing. SEO – search engine optimalization – is een specialisme waarvoor u ook bij ons terecht kunt.

Als u voor uw bedrijf of organisatie een professionele tekstschrijver in Emmen en omgeving zoekt, neemt u dan gerust contact met mij op. Mijn eigen bedrijf is gevestigd in Emmen, mijn werkterrein omvat het gehele Nederlandse taalgebied.

Meer informatie over de mogelijkheden die een professionele tekstschrijver in Emmen u biedt, vindt u op mijn bedrijfspagina op Facebook: Henk Tukkers – Tekstschrijver & Copywriter. Of stuurt u gewoon een e-mail naar henktukkers@gmail.com, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.