Groen installatiebedrijf in Emmen

Het is niet zeldzaam dat een zoon in de voetsporen treedt van diens vader wat betreft beroepskeuze. Het enthousiasme van Henk Doek zorgde voor grote interesse in installatietechniek bij zijn zoon Iwan. Wie had gedacht dat zij uiteindelijk samen Doek Installatietechniek zouden beginnen? Nou zij zelf wellicht wel! Innovatief bezig zijn op een breed terrein in de installatietechniek is wat de beide heren in het bloed zit en dat komt helemaal naar voren nu ze een ‘groene’  tak binnen hun bedrijf hebben opgezet: Duurzame Techniek Emmen.

Duurzame Techniek Emmen

Niet dat Iwan en Henk met Doek Installatietechniek nog niet duurzaam bezig waren. Integendeel! In Drenthe en Groningen zijn al tientallen warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen installaties opgeleverd. Toch is duurzaamheid zo’n thema geworden in de installatietechniek dat dit extra aandacht verdient. Een goede reden om extra te benadrukken dat de heren alle benodigde kennis en ervaring op het gebied van duurzame techniek in huis hebben.

Meer dan warmtepompen en zonnepanelen

Niet alleen de installatie van een warmtepomp of het plaatsen van zonnepanelen kan je gerust over laten aan het bedrijf van Henk en Iwan. Ook zonneboilers en WTW installaties (warmte terugwinning) zitten in het dienstenpakket. Hiermee onderscheid het bedrijf zich want deze meer complexe techniek wordt lang niet door elke installateur aangeboden.

Denken aan de toekomst

Duurzame Techniek Emmen is niet alleen in het leven geroepen omdat het bedrijf deze werkzaamheden nou eenmaal goed kan uitvoeren. Henk en Iwan zijn twee generaties maar zij weten dat er na hun nog weer nieuwe generaties komen en ook die behoefte hebben aan betaalbare energie maar ook aan een beter milieu en schone lucht. Met Duurzame Techniek Emmen wordt ook een bijdrage geleverd aan een goede doorgifte van de wereld aan de volgende generaties. Dit geeft een extra dimensie en motivatie om te blijven investeren in duurzame energie en het plaatsen van warmtepompen en andere ‘groene’ energiebronnen.

Bekijk de website van Duurzame Techniek Emmen