Lûnas Broodjeshuis, op het industrieterrein van Emmen

Lunchen in Emmen? Ga naar Lûnas Broodjeshuis!

Woon je in Emmen en heb je eens zin in iets anders dan je bammetjes van thuis? Of wil je even met een zakenrelatie of vriend/vriendin gezellig lunchen in Emmen? Denk dan ook eens aan Lûnas Broodjeshuis, op het industrieterrein van Emmen.

Gemakkelijk bereikbaar

In plaats van zoeken naar een parkeerplaats in Emmen centrum en vele euros uitgeven aan het parkeerplekje, kan je net zo snel even naar het industrieterrein rijden. Tegenover Misker en vlakbij kringloopwinkel Het Goed, is Lûnas Broodjeshuis gevestigd. Gemakkelijk te vinden en geen betaald parkeren.

Lunchen met heerlijke verse broodjes en gerechten

Bij Lûnas kan je aan een van de tafeltjes in de gezellig ingerichte ruimte plaatsnemen en genieten van heerlijke verse broodjes. Zowel koud als warm is er een uitgebreid aanbod. Uiteraard is er ook gedacht aan de vegetariërs, die kunnen ook gemakkelijk een lekker broodje uitzoeken. Ook een andere warme hap zoals een gehaktbal of een uitsmijter kan je bestellen bij Angelique en Marije. Lekker ontspannen lunchen in een gezellige sfeer met gezonde en verse gerechten.

Drankjes voor bij de lunch

Natuurlijk hoort bij de lunch ook een drankje. Niet alleen een gewone kop koffie, koffiespecialiteit of thee staat op het menu. Ook diverse soorten frisdrank, chocomelk, fristi, verse jus ‘d orange en smoothies zijn verkrijgbaar!

Angelique en Marije

Lûnas Broodjeshuis wordt gerund door twee gezellige dames. Angelique en haar schoondochter Marije. Twee dames die niet houden van overdreven chique gedoe. Doe maar normaal want dat is al gek genoeg. Daarmee doen ze zichzelf soms bijna te kort. Want lekker lunchen in Emmen kan je op vele plaatsen, maar juist de gezellige en ontspannen sfeer die deze dames creëren, maakt dat klanten graag regelmatig terugkomen.

Ideaal voor bedrijven in Emmen

Een belangrijke doelgroep voor Lûnas is ook de bedrijven in de regio. Vooral op vrijdag is het druk met bestellingen van bedrijven uit Emmen. Of de baas nu trakteert of het komt voor eigen rekening: velen bestellen hun lunch bij Lûnas en halen deze vervolgens af. Ook wanneer een bedrijf gasten ontvangt dan wordt broodjeszaak Lûnas vaak ingeschakeld. Soms weet de gastheer niet welke broodjes gewenst zijn en dan verzorgen Angelique en Marije gewoon een assortiment van allerlei belegde broodjes en andere lunch gerechten en drankjes zodat de gasten altijd verzekerd zijn van een lekkere maaltijd tussen de middag.

Dus, lunchen in Emmen? Ga eens naar Lûnas Broodjeshuis!