Bedrijfsuitje in Drenthe? E-chopper huren!

De zomer komt eraan. Traditioneel een moment voor veel ondernemers om een bedrijfsuitje te plannen. De een heeft er echt zin in om hier tijd in te steken en iets leuks voor z’n bedrijf te bedenken. De ander vind het lastig om iets leuk te bedenken of laat het liever aan iemand anders over. Het valt ook niet mee steeds weer iets te bedenken, en deze jaren is het nog extra lastig aangezien je al snel beperkt wordt door de op dit moment nog geldende maatregelen.

Coronaproof

Want ook in juni 2021 is het nog even de vraag wat er aan activiteiten weer mogelijk is. En je moet natuurlijk wel op tijd je reserveringen maken. Moeten we nog een coronaproof-uitje zoeken of hoeft het niet meer en kunnen we gerust met z’n allen in een bus of boot stappen, ons in een escaperoom laten opsluiten of in een zaaltje gaan zitten eten? Het lijkt allemaal nu snel de goede kant op te gaan, maar zekerheid dat je bedrijfsuitje kan doorgaan zou toch wel prettig zijn. Dus misschien is het niet verkeerd toch een (deels) coronaproof bedrijfsuitje te organiseren met een tóch al leuke activiteit.

E-chopper tour

In korte tijd zeer populair geworden is de E-chopper. Een elektrische scooter waarop je, zonder helm, geruisloos en milieuvriendelijk kan rondrijden. Je kan bij de diverse bedrijven waar je een e chopper kan huren in Drenthe een route meekrijgen. Daardoor kan je met je team de mooiste plekken in de natuur bekijken, maar je kan ook als bedrijfsuitje een eigen spannende route samenstellen! Én dit is tevens coronaproof, mocht het toch nog nodig te zijn.

Bedrijfsuitje in de open lucht

En bedrijfsuitje in de open lucht is sowieso favoriet in de zomer. Speurtochten, sportieve activiteiten, varen of naar een muziekevenement zijn goede opties. Vooral met een grotere groep is het vinden van een uitje dat voor iedereen, bijvoorbeeld ook een minder valide of collega op leeftijd, geschikt is maar ook voor een juist heel sportieve collega een grote uitdaging. Ook met het eten wordt dit een grotere uitdaging. Steeds meer mensen hebben een eigen dieet of zij vegetariër. Dit zijn zaken om van te voren goed te inventariseren. Een barbecue doet het nog altijd goed, maar wist je dat er ook een leuk alternatief is? Kijk eens naar de vleesspies! Ook geschikt voor (grote) groepen én eens een keer iets anders.

E choppers tour met etentje

Een tour in Drenthe met e-choppers is perfect te combineren met een etentje, al dan niet in de buitenlucht. Zeker als je een eigen route gaat rijden kan je zorgen dat er onderweg een zaaltje of restaurant wordt aangedaan, of zorg bijvoorbeeld voor een eigen picknick! Pas wel op, want met drank op de e-chopper besturen is natuurlijk niet toegestaan!