Bomen laten kappen? In Emmen vind je de specialist: bomenomzagen.nl

Je plant een boom, in het begin is deze nog paar een stokje, na een paar jaar begint het ergens op te lijken, maar weer jaren later is deze toch wel erg groot geworden! Is het nog wel veilig? Zorgt deze niet voor teveel schaduw? Bomen zijn prachtig en hebben een belangrijke functie. Maar het kan voorkomen dat deze niet meer kan blijven staan. Ga je dan zelf met de kettingzaag aan de slag of ga je een professioneel bedrijf de boom laten kappen? In Emmen kunnen we gebruik maken van de diensten van BomenOmzagen.nl.

Specialisten in het rooien van bomen

BomenOmzagen.nl is onderdeel van Heijen Grondverzet uit Emmen. Naast grondverzet heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het rooien van bomen. Ze hebben daar mensen voor laten opleiden zodat die veilig in een boom kunnen klimmen om delen af te zagen. Ook zijn er speciale machines aangeschaft. Niet alleen kettingzagen maar ook hulpstukken voor op graafmachines, versnipperaars voor de takken en stobbenfrezen.

Stobben uitfrezen

Een stobbenfrees is een aparte gereedschap of hulpstuk voor bijvoorbeeld een kraan om de boomstronk te verpulveren. Dit wordt vaak gebeurd wanneer de boomstronk niet verwijderend kan worden door deze uit te graven. Het hout van de boomstronk wordt dan vermalen tot pulp. Hierdoor kan de plaats waar de boom stond weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een bouwwerk of straatwerk. Bij BomenOmzagen.nl uit Emmen worden verschillende stobbenfrezen gebruikt, afhankelijk van de situatie.

Kosten

Doordat BomenOmzagen.nl veel ervaring heeft in het vellen van bomen én passende gereedschappen in bezit heeft kan dit snel plaatsvinden. Vaak kan een boom in een uur worden verwijderd! Hierdoor vallen de kosten vaak nog mee. Een standaard bedrag kan het bedrijf achter niet geven, dit omdat de kosten afhankelijk zijn aan de bereikbaarheid van de boom, de plaats en de inzet van machines en mensen. Uiteraard komen de bomenkap expert van Emmen kosteloos langs om een prijsopgave te geven voor het kappen van jouw boom!

Neem vrijblijvend contact op als je een boom wilt laten kappen.