licht en geluid apparatuur

Licht en geluid bedrijf nodig in Noord Nederland?

Zoekt u een gerenommeerd licht en geluid bedrijf om u te ondersteunen bij een evenement of activiteit? Met meer dan 35 jaar ervaring is AVC Support een berouwbare partner in licht geluid in video. Ooit begonnen als eenmanszaak met een  videoprojector met bijbehorende geluid set. Maar de tijd heeft niet stilgestaan en inmiddels werken ze met meerdere technici en een eigen magazijn met onder andere:

  • Diverse geluidsinstallaties voor elke toepassing
  • Podium- en sfeerverlichting
  • Videoapparatuur in de vorm van professionele beamers en led schermen
  • Diverse toebehoren

Verhuur licht, geluid en video

AVC Support helpt ondernemers met professionele Audio, Video en Licht installaties. Voor theater, zalen, sprekers, beurzen, scholen, horeca en bedrijven is het bedrijf een betrouwbare partner. Een spreker of presentator die verstaanbaar én zichtbaar is, een musical of toneelstuk dat goed te volgen moet zijn (bijvoorbeeld ook via videostream) of muziek, zowel live gespeeld of vanaf een opname. Voor elke toepassing heeft AVC Support een passende verhuur oplossing, met eigen apparatuur en mensen.

Vaste installatie

Ook wanneer een zaal of horeca gelegenheid moet worden voorzien van een eigen licht, beeld en geluidsinstallatie is AVC Support dé juiste partij. Er wordt geluisterd naar de wensen en een goed passend advies gegeven welke uitgebreid wordt toegelicht. De montage gebeurd vakkundig en de afstelling voor beeld, geluid en video worden door experts verzorgt. Hiervoor heeft u dus geen zorgen meer! Mocht er eens een probleem zijn met de installatie of u heeft tijdelijk iets extra’s nodig dan kan AVC Support snel ter plaatse zijn in heel Noord Nederland en u ondersteunen.

Licht- en/of Geluidstechnicus inhuren

De licht- en geluidstechnici kunnen ook ingehuurd worden voor het zorgen voor perfecte audio, video en uitlichting bij evenementen, zowel groot als klein. Een spreker bij de kerstborrel, een optreden van een muziekgroep, een professionele videoconference:  de technici van AVC Support zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken voor de zichtbaarheid en verstaanbaarheid!

Ideale partner voor Emmen, Groningen, Zwolle

AVC Support is gevestigd in Zwinderen. Een kleine Drentse plaats, vlakbij Emmen. Hier heeft het bedrijf een groot eigen magazijn en een showroom. Door de ligging vlakbij de snelweg A37 is het licht en geluid bedrijf in staat om snel een groot deel van Nederland te bedienen. Niet alleen in Emmen, Assen, Hoogeveen en Coevorden maar ook in Groningen en Overijssel zoals in Zwolle is AVC Support actief met zowel het plaatsen van vaste licht, geluid en beeld installaties maar ook voor de verhuur.