Groenmaat stelt jouw tuinhuisje op maat samen!

Hoveniersbedrijf Groenmaat in Emmen timmert al vele jaren aan de weg. Niet alleen leggen ze fantastische tuinen aan in heel Drenthe en verzorgen de tuinmannen het onderhoud bij vele particulieren en bedrijven. Ze hebben nu ook de mogelijkheid om via een realistisch 3D programma jouw perfecte tuinhuisje, blokhut of overkapping samen te stellen.

Zelf samenstellen

De ontwerpers bij Groenmaat zijn opgeleid in de nieuwe software van toonaangevende leverancier Trendhout, waar ze al jaren mee samenwerken. Met de software geef je aan wat je graag zou willen hebben; een blokhut, moderne tuinkamer, overkapping of ander tuinhuis. De afmetingen worden in het programma gezet en daarna kan je elle opties aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het type deuren, ramen, vloer, hout- en dakkleur en zelfs de inrichting. Zo kan meteen een gave tuinkeuken of bijpassende kastruimte in het ontwerp worden toegevoegd.

De kosten zijn meteen duidelijk!

Het mooie aan de software is dat het systeem meteen berekend wat de kosten voor het gedroomde buitenverblijf zijn. Zo kan ze meteen zien of je wensen binnen het budget vallen en kan er snel aangepast worden om de prijs te beïnvloeden.

Zelf doen of tuinhuisje laten plaatsen

De buitenverblijven van Trendhout worden door de leverancier als bouwpakket geleverd. Zelf als deze op maat voor je is ontworpen door de ontwerpers van Groenmaat hoveniers. Als je handig bent kan je kosten besparen door de blokhut of tuinhuis zelf in elkaar te zetten. Maar durf je dit niet aan of ontbreekt het aan tijd dan kan je het plaatsen van het tuinhuisje natuurlijk ook overlaten aan de deskundige en ervaren mensen van het Emmense bedrijf. Zo weet je zeker dat je buitenverblijf goed en snel geplaatst wordt.

Totaalaanbieder

Hoveniersbedrijf Groenmaat stelt zich als doel om alles te kunnen doen voor de zakelijke en particuliere tuin en deze stap is dan ook een perfecte aanvulling voor het toch al uitgebreide dienstenpakket. Het tuinhuis kan immers ook onderdeel zijn van een grotere tuinrenovatie.

Neem contact op met Groenmaat voor een afspraak en stel ook jouw favoriete buitenverblijf zelf samen!