IC verpleegkundige runt tevens webshop met Medische klompen!

Tijdens deze Coronapandemie wordt er een groot beroep gedaan op de IC verpleegkundigen. Bijna elke persconferentie van premier Rutte en Hugo de Jonge worden we eraan herinnerd dat de werkdruk bij de ziekenhuizen niet verder mag oplopen.

Esther

Esther is zo’n verpleegkundige. Ze heeft passie voor haar vak als IC-verpleegkundige en slaat zich knap door deze bijzondere periode heen. Drentse nuchterheid houd haar prima op de been. “Het is wel druk, maar het is geen oorlogstijd”. Geweldig om te zien hoe sterk deze mensen zijn die corona patiënten die het ergst getroffen zijn verzorgen.

Stylish Nurse

Al ruim voor de Coronacrisis startte Esther, naast haar vaste baan, met een eigen webshop. De passie voor haar werk klinkt duidelijk door in de naam van de shop: Stylish Nurse. Het viel Esther op dat veel verpleegkundige spullen er saai uitzagen. Dat moet toch ook anders kunnen? Ze ging op zoek en vond op internet stijlvolle attributen zoals scharen sets, klompen en horloges. Op haar werk zag ze dat deze hippe medische spullen maar weinig te zien waren en besloot zelf een webshop te beginnen. Stylish Nurse kwam online met stijlvolle, hippe artikelen voor haar collega’s in de zorg.

Medische Sanita klompen

Tijdens haar werk kwam ze erachter dat veel verpleegkundigen graag lopen op medische Sanita Klompen. Dit zijn hygiënische en comfortabele klompen die perfect zijn voor gebruik in het ziekhuishuis of andere medische omgeving. Deze klompen zijn niet alleen zeer praktisch, maar ze zien er ook nog eens modern en trendy uit. Esther nam contact op met Sanita en werd zelf dealer van de mooie klompen. De medische klompen werden op de Stylish Nurse webshop geplaatst en al snel kwamen de bestellingen binnen!

Enthousiasme en moeite zijn de sleutel

Dagelijks beginnen allerlei mensen webshops. Ze denken dat dit snel en makkelijk geld verdienen is. Producten, prijzen en teksten worden een-op-een overgenomen van concurrerende shops en de verbazing slaat toe als er geen bestellingen binnenkomen. Hoe kan dit? Webshops zijn toch, zeker nu, ‘booming’? Helaas, zo werkt het niet. Webshops zijn ’booming’ als deze meerwaarde hebben. Je prijzen en assortiment moeten goed zijn, de shop moet goed in elkaar zitten en je wordt pas vindbaar als je eigen, unieke en relevante teksten gebruikt. Het totaalplaatje moet kloppen. Heeft Esther alles perfect voor elkaar? Nee zeker niet! Maar door haar grote enthousiasme leert ze snel, steekt veel moeite in de shop en zoekt professionele hulp als ze zelf kennis of tijd te kort komt. Dit zijn de ingrediënten voor een succesvolle webshop. Hoe meer enthousiasme en moeite, hoe beter het resultaat.

Medische klompen verkopen steeds beter!

Esther merkt dit, want haar shop begint steeds beter te lopen. Vooral de medische klompen gaan goed! Gelukkig kan ze het nog goed combineren met haar baan als verpleegkundige op de IC waar ze nu echt niet gemist kan worden. Dat ze het goed kan combineren komt door haar positieve instelling. Ondanks de ellende waar ze in haar werk dagelijks mee te maken heeft, houdt ze veel energie over om na haar werk nog even de dagelijkse bestellingen te versturen en webshop onderhoud uit te voeren.

Stylish Nurse is nog lang niet uitgegroeid en wij zijn niet verbaasd als het merk Stylish Nurse over enige tijd een bekend begrip wordt!