Emmen laat gratis een echte kerstboom bezorgen!

Ja je leest het goed: gratis thuisbezorging van een echte kerstboom in de gemeente Emmen. Je betaald dus alleen voor de boom zelf!

Geluk voor Emmenaren

Een reden om eens niet te mopperen maar juist blij te zijn dat we in de gemeente Emmen wonen! Kerstboom Paradijs in Zwartemeer verkoopt sinds 2018 online echte kerstbomen van verschillende grootte en soort. En bezorgt deze in bijna heel Nederland. Natuurlijk niet gratis want dat is met zulke grote ‘pakketten’ gewoon niet mogelijk. Maar wel in de gemeente Emmen omdat het bedrijf nu eenmaal in onze regio veel bomen verkoopt en de ritten niet teveel kosten. Koop je dus online een echte kerstboom via www.kerstboomparadijs.nl en wil je deze op een dag naar keuze laten bezorgen in de gemeente Emmen, dan betaal je alleen (gemakkelijk via iDeal) de boom en wordt deze kosteloos afgeleverd aan (of zelfs in) huis of bedrijf.

Wie zit er achter dit bedrijf?

In de gemeente Emmen is Graco een bekende naam. Bekend van de top kwaliteit graszoden die verkocht worden vanuit het bedrijf in Zwartemeer. Maar ook van het hoveniersbedrijf Graco Groen dat is opgericht door Gert-Jan. Hij is de zoon van de eigenaren van de graszoden zaak en hij timmert al jaren aan de weg. Gert-Jan handelt ook al jaren in kerstbomen. In december zorgt hij voor hoge kwaliteit Nordmann kerstbomen en sparren die verkocht worden bij het bedrijf in Zwartemeer en enkele jaren ook bij Kluswijs in Klazienaveen. Gert-Jan heeft de ambitie om een grote nationale speler te worden in de verkoop van kerstbomen en nam Ronald van internetbedrijf Cow XL in Emmen in de arm om via internet zijn kerstbomen te gaan verkopen.

Vanuit Zwartemeer het land in

In 2018 was de site voor het eerst online en meteen volgden er al bestellingen. Vooral de mooie Nordmann kerstbomen waren in trek maar ook de Fijnspar en Fraseri gingen het land in. Rotterdam, Utrecht, Friesland: het gehuurde busje reed vanuit Zwartemeer het hele land door om de bomen te bezorgen. De verdiensten? Dik in de min! Logisch want er moest behoorlijk worden geïnvesteerd en voor €25 bezorgkosten naar Rotterdam en terug rijden (want meestal was er maar een bestelling in een plaats) kan eigenlijk ook niet uit. Maar dat hoort erbij en de mannen van Kerstboom Paradijs waren al lang blij dat er überhaupt wat besteld werd. “Elk jaar een beetje groei en dan worden we uiteindelijk een grote speler in de handel van online echte kerstbomen” aldus Gert-Jan.

In Emmen gratis bezorging

De bedoeling is om in Emmen de bezorgkosten gratis te houden. Dus Emmenaren besparen maar liefst €25,- op het laten bezorgen van een echte Nordmann, Fraseri os Fijnspar van een formaat naar keuze!