Wilt u een ledscherm huren? QledX levert ledschermen voor elke gelegenheid.

Een ledscherm huren van hoge kwaliteit doet u bij QledX.

 
QledX levert ledschermen van hoge kwaliteit. Een ledscherm huren bij QledX is bovendien betaalbaar. Wij leveren een passend ledscherm voor elk evenement. Voor uw bedrijfspresentatie, voor de verfraaiing van uw gevel. Als billboard of als uithangbord. Voor uw ledscherm kunt u terecht bij QledX. Wij bieden u voor elke gelegenheid een betaalbare oplossing.

Onze jarenlange ervaring in de verhuur en installatie van ledschermen maakt QledX tot een specialist in grote ledschermen voor binnen en buiten. Wij leveren door heel Nederland hoogwaardige beeldschermen en bieden u ondersteuning door middel van onze eigen technische dienst voor onderhoud en service.

ledscherm huren

QledX denkt mee met u als klant. Wij stellen uw wensen voorop om zo tot de beste en meest geschikte oplossing te komen. QledX hanteert twee productlijnen. De Professional voor duurzaam, langdurig en intensief gebruik. En een Budgetserie voor minder intensief gebruik. Onze beeldschermen zijn in zowel de Professional- als de Budgetreeks van een hoogwaardige kwaliteit.

QledX biedt u de beste oplossing voor elke gelegenheid. Voor uw bedrijf of instelling, maar ook voor u als particulier. Wij bieden u ledschermen voor blijvend gebruik en voor tijdelijke evenementen. U kunt uitstekend bij ons terecht om een ledscherm te huren of om een led scherm te kopen. Installatie, service en onderhoud van uw beeldscherm zijn bij onze vakmensen in goede handen.

Ons motto is: “We beam your presentation”. Wij laten uw presentatie stralen. Bij feesten en evenementen, bij reclame en promotie. Met een helderheid tot 13.000 nits, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke software zijn onze beeldschermen een aanwinst voor elke gelegenheid. Een kleurrijk en aantrekkelijk ledscherm huren bij QledX geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf, uw feest of evenement extra glans te geven.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of als u een afspraak wilt maken.