Menges & De Vries. Uw autobedrijf in Emmen en in Drenthe.

Uw autobedrijf in Emmen: Menges & De Vries

 
Autobedrijf Menges & De Vries is in de regio Emmen dé allround specialist voor uw auto. Zoekt u een vakman voor het onderhoud of de reparatie van uw auto? Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf in Emmen voor de APK? Bij autobedrijf Menges & De Vries bent u aan het juiste adres.

Een goed onderhoud van uw auto verlengt de levensduur en verhoogt voor u het rijplezier. Bij Menges & De Vries verzorgen onze vakmensen graag het onderhoud van uw auto. Goed onderhoud voorkomt onnodige reparaties en onnodige kosten. Wij voeren het onderhoud van uw auto in overleg met u uit. De kosten en vervanging van onderdelen nemen wij van te voren met u door. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan.

Ook voor reparatie van uw auto kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij gebruiken bij de reparatie enkel materialen van topkwaliteit. Tevens bieden wij u op zowel het materiaal als de verrichte arbeid een degelijke garantie. Voor het testen en de diagnose van de elektronische onderdelen van uw auto gebruiken wij moderne apparatuur. De kosten van een reparatie worden met u besproken voordat wij met uw auto aan de slag gaan. Wij bieden u tevens een breng- en haalservice.

autobedrijf in emmen

Voor een betrouwbare en vakkundige keuring van uw auto is Menges & De Vries uw specialist, uw autobedrijf in Emmen en in Drenthe. Alle onderdelen van een APK worden door ons verzorgd. Zo kunt u ook de komende jaren met plezier in uw auto blijven rijden. Een degelijk onderhoud en een goede APK garanderen dat u zo weinig mogelijk kosten maakt in het gebruik.

Autobedrijf Menges & De Vries is uw specialist voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Onze vakmensen staan garant voor uw rijplezier. Menges & De Vries is uw autobedrijf in Emmen en in Drenthe. Komt u gerust een keer bij ons langs of belt u ons om een afspraak te maken.