Groothandel medische handschoenen

Onlangs schreven we al over de in Emmen gevestigde verfspuitwinkel.nl. Een ander voorbeeld van landelijks opererende groothandels in Emmen vinden in Niltril-Latex.nl. Het bedrijf is een grote speler in medische handschoenen en andere wegwerpartikelen.

Medische handschoenen

Een van de bestverkochte producten zijn latex handschoenen en de alternatieven nitril en vinyl handschoenen. Deze worden in medische instellingen, maar ook bij bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, pedicures en vele andere bedrijven veelvuldig gebruikt. Het is een wegwerpartikel en dus gaan er heel wat dozen handschoenen door op een gemiddelde werkdag. Nitril-Latex.nl levert de disposables in verpakkingen van 100 of 1000 stuks. En in alle gangbare maten, gepoederd of ongepoederd.

Webshop

Zoals de naam al doet vermoeden is het bedrijf vooral actief via een webshop. Voor veel klanten een uitkomst omdat gemakkelijk de artikelen bij elkaar kunnen worden geklikt, de prijzen meteen helder zijn en er besteld kan worden op een voor de klant gunstig moment. Nitril-Latex.nl hanteert gunstige voorwaarden voor haar klanten zoals nex-day levering als er voor 16.00 wordt besteld, sample mogelijkheid en gratis verzendkosten vanaf €250,-.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Hoewel concurreren op prijs niet altijd een goede strategie is werkt deze voor Nitril-Latex.nl prima. Doordat het bedrijf goede leveranciers heeft voor medische handschoenen kunnen deze als een van de goedkoopste van Nederland worden aangeboden. Dit is natuurlijk een fantastische USP die ontzettend goed werkt en voor grote volumes zorgt. Daarnaast is de kwaliteit van de disposables van goede kwaliteit dus het aantal retouren is buitengewoon laag. De klanttevredenheid is door deze prijs/kwaliteit verhouding hoog en veel klanten blijven regelmatig terugkomen bij Nitril-Latex.nl.