Winter Sierhekwerk: een topproducent in onze regio!

Het is een trieste constatering, maar het lijkt een feit: echt vakmanschap in technische en producerende arbeid wordt een zeldzaamheid in Nederland. Snelheid en kostenbesparingen combineren vaak niet goed met oog voor detail en kwaliteit en afwerking van hoog niveau. De drive om een perfect product af te leveren lijkt niet meer aanwezig of de capaciteiten ontbreken.

Een gevaarlijke ontwikkeling, máár juist een kans voor de ondernemer die wel inzet op kwaliteit en vakmanschap. Eén van de (gelukkig nog vele) bedrijven in de regio Emmen waar deze stelling volledig opgaat, is Winter Sierhekwerk in Veenoord.

Sierhekwerk, metalen poorten en balkonhekwerk

Arjan Winter begon in 2010 voor zichzelf. Na jaren ervaring op te hebben gedaan als lasser en metaalconstructeur ging hij zelfstandig verder. En dat werd een succes! Hij levert elke soort maatwerk staalconstructies en legde zich daarnaast vooral ook toe op sierhekwerk, (automatische) metalen poorten, balkonhekwerk en stalen trappen.

Kwaliteit is de succesfactor

Kwaliteit leveren, afspraken nakomen en dat voor concurrerende prijzen. Dat is waar Arjan zijn succes aan te danken heeft. Een bedrijf in sierhekwerk en metaalconstructies starten in een tijd waarin de recessie op zijn hoogtepunt was en daar dan een succes van maken. Dat kan alleen betekenen dat Winter Sierhekwerk een succesformule hanteert. Kwaliteit wint uiteindelijk van de laagste prijs.

Stijgende lijn

Nu de recessie voorbij is en de bouwnijverheid de schade van de recessie lijkt te willen inhalen, is de vraag naar staalconstructies stijgend. Maar ook hoveniers en particulieren doen volop aanvragen voor kwaliteit sierhekwerk, tuinpoorten, balkonhekwerk en maatwerk staalconstructies. Om aan de vraag te kunnen voldoen heeft Arjan meerdere vakmensen aangenomen. In feite is hij constant op zoek naar goede lassers en metaalbewerkers om aan de vraag naar zijn producten te kunnen voldoen.

Winter Sierhekwerk: een trots voor onze regio!

Arjan Winter met zijn sierhekwerk en maatwerk staalconstructies is duidelijk een bedrijf waar vakmanschap het succes heeft bepaald. Een voorbeeld voor velen die de keuze tussen kwaliteit en leveren tegen de laagste prijzen nog moeten maken. Dit zijn bedrijven waar we in de regio Emmen trots op mogen zijn!