Triggerpoint Therapie in Emmen. De patiënt staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Jan Hiemstra Triggerpoint Therapie in Emmen

 
Jan Hiemstra Triggerpoint Therapie in Emmen is gevestigd in het sportcomplex van Hotel New Hampshire. Makkelijk te bereiken, met ruime gelegenheid om te parkeren en vlakbij het centrum van Emmen. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in onder andere triggerpoint therapie en sportmassage is Jan Hiemstra Triggerpoint Therapie in Emmen een begrip in Zuidoost-Drenthe en bekend in heel Nederland.

Hiemstra-triggerpoint therapie in Emmen

Triggerpoint therapie is bijzonder goed geschikt om mensen te behandelen die last ondervinden van spierknopen en ongewilde samentrekkingen van spieren. Wij maken het liefst zo snel mogelijk een afspraak met onze patiënten. Zo kan de eerste behandeling direct na het ontstaan van de klacht plaatsvinden. Hoe eerder je de behandeling begint, des te beter.

Wij nemen de aandacht en de tijd om uw problemen aan te pakken en uw klachten te verhelpen. Dat kunnen wij niet alleen, dat doen wij samen met u als patiënt. U staat als patiënt centraal in onze praktijk. Ons doel is om mensen te helpen, om u te helpen. Om uw klachten weg te nemen en uw pijn te verlichten. Daar halen wij onze genoegdoening uit.

logo-triggerpoint therapie in Emmen

Naast triggerpoint therapie behandelen wij mensen ook met andere methoden zoals bindweefseltherapie, drukpuntmassage, sportmassage en natuurgeneeskundige behandelingen. Wij hebben ruime en deskundige ervaring met deze diverse behandelmethodes. Ook werken wij samen met onder andere een chiropractor en een podotherapeut.

Voor acute sportblessures kunt u ook bij ons terecht. Wij behandelen uw blessure zo snel mogelijk, zelfs in het weekend. Wilt u een behandeling of massage bij u aan huis? Dan komen wij met onze mobiele behandeltafel bij u thuis langs.

Jan Hiemstra Triggerpoint Therapie in Emmen helpt u verder. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden van een behandeling te bespreken. U komt bij ons altijd op de eerste plaats.