Laurens Meijer. De nieuwe centrummanager van Emmen.

Een positief beeld begint bij onze eigen inzet en betrokkenheid

 
Het nieuwe zomerseizoen staat voor de deur. En dat betekent volop activiteit in het stadscentrum van Emmen. De terrassen rond het stadsplein stromen vol, er worden wekelijks festivals en andere culturele activiteiten georganiseerd. De zomer is het seizoen bij uitstek voor de toeristen en dagjesmensen die op de vele attracties in onze mooie stad afkomen.

Het centrum van Emmen is in volle ontwikkeling. Dat is een goede reden om kennis te maken met de nieuwe centrummanager van Emmen. Laurens Meijer volgt in deze functie Marcel Meijer op die onlangs afscheid heeft genomen. Een gedeelde achternaam, maar geen familie.

centrummanager

Ondernemen in Emmen

Laurens Meijer is enthousiast over zijn nieuwe werk als centrummanager in Emmen en de vele mogelijkheden die de ontwikkelingen in het stadscentrum de ondernemers te bieden hebben. Als centrummanager is Laurens Meijer in dienst van de ondernemersvereniging en belangenbehartiger van diezelfde ondernemers.

Dat betekent in de praktijk dat er overleg wordt gevoerd. Overleg tussen de organisatoren van de diverse festivals en de ondernemers, overleg tussen de gemeente en de ondernemers. Laurens Meijer is hierbij aanspreekpunt en coördinator namens de ondernemers in het centrum van onze stad. Ook bij het plannen en realiseren van de koopzondagen in Emmen is Laurens Meijer nauw betrokken.

Een nieuwe uitdaging

Het zijn mede de nieuwe, recente ontwikkelingen in Emmen die een uitdaging vormen. De realisatie van Wildlands Adventure Zoo, het nieuwe en fraaie Raadhuisplein en de invulling van het oude dierenpark in het stadscentrum geven het centrum van Emmen een nieuw gezicht.

Het voormalige dierenpark wordt het nieuwe mensenpark. Een creatief dorp binnen de stad waar ondernemers op velerlei terrein van harte welkom zijn. Het zijn juist deze nieuwe ontwikkelingen die het stadscentrum van Emmen fris en eigentijds maken. Met aandacht en ruimte voor de bezoekers van het stadscentrum en volop gelegenheid voor modern ondernemen.

Het centrum van Emmen groeit en bloeit. Ons stadshart is in volle ontwikkeling. De nieuwe kansen die we daardoor als ondernemers geboden krijgen, moeten we met beide handen aanpakken. Laurens Meijer: “Want een positief beeld uitstralen van onze stad begint bij onze eigen inzet en betrokkenheid”.